Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
برین اورژانس
2021-10-03 11:50:00

Similar Question:
#كار

وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00 #Toronto [كار] پزشکی

ادمين محترم، دوست من از طريق لينك دارودرمان كه در بالا گذاشته شده سعي ميكنه عضو اين گروه بشه ولي پيام بالا را ميگيره، چه كار بايد بكنه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
2021-08-31 19:20:00 #Canada [ترم] پزشکی

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Montreal [مونترال] پزشکی

توي كارت واكسن ايراني اصلا اسم واكسن رو كامل نزده، فقط فارسي نوشته آسترزنكا
2021-09-15 09:07:00 #Montreal [ايراني] پزشکی

با و تشكر بابت اطلاعات بسيار مفيد ايا شخصي چند ماه مسافرت خارج از كانادا باشد،هلث كارتش باطل خواهد شد و بايد مجددا اقدام كند؟
2021-11-11 12:00:00 #Canada [اقدام] پزشکی

آقاي دكتر من دنبال يك family doctor خوب كه هم بيكار جديد بپذيره و هم با حوصله و دقيق باشه در شهر هاليفكس ميگردم ايراني يا كانادايي بودنش دغدغه ام نيست، مهم برام اينه كه با پزشك خوب در ارتباط باشم ميتونم خواهش كنم اگر كسي رو ميشناسيد معرفي كنيد متشكرم
2021-12-04 14:13:00 #Canada [كانادا] پزشکی

جايي و ميشناسيد كه گوش نوزاد سوراخ كنه واسه گوشواره؟ و اينكه چند ماهگي اين كارو ميشه انجام داد؟
2021-05-11 02:03:48 #Montreal [كار] پزشکی

براي كارهاي دندون پزشكي در مونترال كلينيكي هست كه با health card رايگان باشه؟
2021-05-03 14:42:31 #Montreal [مونترال] پزشکی

كارت ملدي من تاريخ اعتبارش تموم شده بود و فرستادم براي تمديد و هنود متاسفانه به دستم نرسيده و سرماي بدي خوردم نياز دارم كه حتما پيش دكتر برم تو اين شرايط ميشه از كارت قبلي استفاده كرد كلا قانون چيه ؟
2021-02-08 18:01:04 #Montreal [پزشکی][کارت ملدی][سرماخوردگی][اعتبار ملدی کارت] پزشکی

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

و صبح از حضور پزشکان گروه دارم : علت سردردهای ناگهانی و خیلی شدید تو در سنین بلوغ چی می تونه باشه در شرایطی که چکاپ کامل چشم پزشکی تازه صورت گرفته باشه ؟ اگر این سردرد با تکون دادن سر یه دفعه بطور خیلی شدید و البته موضعی در داخل سر ایجاد بشه و حتی تا گوش و فک هم بزنه به نظرتون نشون چی میتونه باشه ؟
2021-05-08 05:50:00 #Montreal

وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00 #Montreal

اساتید محترم از اساتید دندانپزشک داشتم یکی از دندانهای اسیایی من قبلا پر شده مدتی قبل در ایران وقتی چیز سرد میخوردم برای چند ثانیه درد می امد و بعد خوب میشد مجدد به دندانپزشک مراجعه کردم معاینه کرد و گفت مشکل خاصی نداره و تا وقتی که دردش اذیتت نمیکنه دستش نزن بعدا باید عصب کشی بشه الان که در کانادا هستم یک درد خفیف اما دائمی داره که توی گوشم هم احساس میشه با اب سرد حتی در حد اینکه از لوله هم باشه شدید درد میاد و مجدد دردش خفیف میشه میخواستم بدونم باید عصب کشی بشه؟ و اگر بله حدود هزینش چقدر هست
2021-11-12 15:42:00 #Montreal